Sharing The Teresaanne Of Your Life. - Tense, Nervous, Teresaanne?

Smidigt och bra

När man har en affär så är det bra att man har en bra kortterminal så att det fingerar som det ska och blir så smidigt och bra som det bara går för  kunderna.
Ja det är bra att kunna ha en maskin som är enkel och som inte är för svår att lära sig eller för komplicerad för dom som ska lära sig den.
Det finns bra kortterminaler i Stockholm om man är på jakt efter det. Ja det finns ju så många olika varianter men det är ju bra om man har en som inte är så svår att hantera och som är bra såklart. Det går ju hela tiden framåt och kommer nya varianter hela tiden och det kan man ju förstå och det är inte något konstigt med det. Så det gäller ju att hänga med och ta till sig av det nya som kommer.

Bra med lite förnyelse

Ja det är ju väldigt smidigt med lite förnyelse och sådant som är nytt och bättre, man har ju varit med och använd gamla kassa apparater och nu så är dom nya så mycket bättre och smidigare att använda. Det kan ju vara så att det finns fler saker som man kan göra på dom nya kortterminalerna och man kanske tycker att det känns lite överväldigade med det är bara lite fråga om tid. 
Om man bestämmer sig för att lära sig så kommer man att göra det och det blir lättare och roligare och det är ju något som man vill och önskar så är det ju.
Så det gäller att ha lite tålamod och så kommer det att bli bra och man kommer att lära sig sin kortterminal så att det inte kommer att vara några konstigheter.
Hur som helst vill man ju att det ska gå bra och blir sobra som möjligt.